Info


Welkom bij de KSA (Katholieke Studenten Actie)! We zijn een dynamische jeugdbeweging die al meer dan 100 jaar jongeren inspireert en ondersteunt in hun persoonlijke groei. Bij de KSA geloven we in de kracht van spel, avontuur en vriendschap om jongeren te helpen ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen bereiken.


Onze activiteiten zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers: spel, vorming en engagement. Door middel van uitdagende en creatieve spelletjes en activiteiten leren jongeren samenwerken, leiderschap ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen. We stimuleren hen om nieuwe vaardigheden te ontdekken en zelfvertrouwen op te bouwen.


Naast het spel bieden we ook vormingsmomenten aan. Door workshops, kampen en andere educatieve activiteiten helpen we jongeren om zichzelf beter te leren kennen, hun talenten te ontwikkelen en kritisch na te denken over de wereld om hen heen. We moedigen hen aan om actief deel te nemen aan de maatschappij en zich in te zetten voor anderen.


Bij de KSA staan vriendschap en samenhorigheid centraal. We creëren een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen zich welkom voelt. Onze gemotiveerde en ervaren leiders zorgen voor een positieve en ondersteunende sfeer waarin jongeren kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.


Of het nu gaat om sport en spel, creatieve activiteiten, kampen of sociale projecten, de KSA biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jongeren van alle leeftijden. We streven ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen en hen te helpen uitgroeien tot zelfbewuste, verantwoordelijke en geëngageerde individuen.


Kom langs en ontdek de KSA-ervaring! Sluit je aan bij onze enthousiaste gemeenschap en beleef avontuurlijke momenten vol vriendschap, plezier en groei. Samen bouwen we aan een betere toekomst, waarin jongeren de wereld positief kunnen beïnvloeden.